Nekad odigrano, nikad napisano: Shadow Warrior 3, The Ascent, Overcooked: All You Can Eat!

OVERCOOKED: ALL YOU CAN EAT!

overcooked

Ukoliko se dosad niste susretali sa Overcooked serijalom o kojem sam pohvalno pisao ovdje i ovdje, Overcooked: All You Can Eat je edicija igre koju želite nabaviti.

Pošto već imam dva teksta o ovim sjajnim party igrama, a Overcooked: All You Can Eat je zapravo zbirka sadržaja prve dvije igre, neću previše trubiti.

Overcooked serijal je party igra u kojoj spremate hranu slijedeći jednostavne recepte, preuzimajući ulogu/e chefa restorana koji nekad prkose i samim zakonima gravitacije i stvarnosti. Igru je moguće igrati solo, u tom slučaju kontrolišete dva lika na ekranu, dok u kooperativnom modu ovaj naslov zapravo pokazuje sve svoje čari. Pored sjeckanja, dinstanja i kuhanja sastojaka, morat ćete presipati hranu iz posude u posudu, prati suđe i reagirati u slučaju katastrofa poput požara.

Postoje neke sjajne izmjene u ovoj ediciji – prvi Overcooked je vizuelno remasteriziran i dodan mu je online multiplayer. Dobacivanje hranom, iznimno važna mehanika drugog dijela, nije dodana u prvi naslov, što podržavam jer je zadovoljen i historijski aspekt koji nam dopušta da uživamo u samom napretku u razvoju serijala.

Sa više od 200 nivoa u okviru kampanja i Versus moda, lokalnim i online multiplayerom, te nepostojećim nasiljem, Overcooked: All You Can Eat je, bukvalno, zabava za cijelu porodicu, bližu i dalju rodbinu, te sve prijatelje.

PODIJELI
TEGOVI

PODRŽI ME NA PATREONU!

Hvala ti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here