Pank Trepezarija #0

Pank Trepezarija je drugi podcast iz Radijo Produkcije.

Svako malo će sarajevski pankeri, politolog Minel Abaz Mima i novinar Arnel Šarić Sharan razgovarati o stvarima koje ih se potpuno ili parcijalno tiču. Njihova mišljenja će nekad biti utemeljena u stvarnosti, a nekad u utopizmu ideja u koje su počeli vjerovati izloženi pank ideologiji.

Pišite nam tastaturom (da vam odgovorimo jezikom) na radijo@onajkojikuca.com

Sviđa ti se? Podrži naš rad pretplatom na Patreon servisu. Potrudit ćemo se da većinu epizodu, u zavisnosti od hitnosti objave, prvo prezentujemo tamo. Ovu su raja imala priliku slušati tri dana prije ostalih. Svaki dolar je važan i cijenjen, zato ti hvala. I ENORMNO HVALA svim bivšim i sadašnjim prijateljima koji su podržali na Patreonu.

Podržali:

Prijatelji podcasta Radijo:

PiBrewery Shop

Print Mania

Kontakt: radijo@onajkojikuca.com

Minel Abaz Mima nema profile na društvenim mrežama.
Arnela Šarića Sharana možete naći pod imenom @buddhaletina.

Slušaj gdje god i na www.onajkojikuca.com

Disclaimer:

Svi stavovi izneseni u podcastu PANK TREPEZARIJA su isključivo stavovi onoga ko ih iznosi. Kompanije navedene kao prijatelji podcasta promovisane su u podcastu na inzistiranje voditelja Arnela Šarića, u sklopu inicijative promovisanja kvalitetnih bh. proizvoda malih biznisa, te one mogu i ne moraju podržati stavove iznesene u ovoj ili bilo kojoj drugoj epizodi podcasta iz Radijo produkcije.