Rock'n'Roll koncert godine u Sarajevu VEČERAS!

Noć apsolutnog rock’n’rolla!

Ne trebate tražiti dalje, u Sarajevo stiže Peter Pan Speedrock! Jedan od najpoznatijih holandskih rock’n’roll bendova, poznat po ultra-žestokoj svirci i fantastičnim studijskim izdanjima, Peter Pan Speedrock osnovan je 1997. godine u Eindhovenu. Na osam studijskih albuma zapisali su muziku koja je inspirisana rock’n’roll načinom života, alkoholom, lijepim ženama, prijateljstvom, škripom guma; prljavi, visokooktanski rock’n’roll dodatno je nabuđen dionicama koje zadiru u sfere stare škole hardcorea i punka, tako da se na njihovim koncertima svi osjećaju sretni – i rock’n’rolleri, i punkeri i hardcoreri, čak i metalci!

A koji bend sukobiti sa Peter Pan Speedrockom na sarajevskom koncertu, ako ne pionire High Voltage Rocka, Snake Eater? Nakon nedavnih bravura u studiju gdje su snimili osamnaest pjesama koje se trenutno miksaju, ovo je posljednji nastup Snake Eatera prije bh promotivne turneje kojom će se predstaviti novi album. Poznati po fantastičnoj svirci i još boljem imidžu, ovi okorjeli rockeri pokazat će vam zašto se ponose time što su Izgubljeni i Prokleti – kada se Poison sudari sa Turbonegrom u lančanom sudaru sa AC/DC-jem, Motorheadom i Mladenom Vojičićem Tifom, znat ćete da ste na koncertu Heteroseksualaca Intelektualaca, Snake Eatera!

Koncert holandskog benda Peter Pan Speedrock i sarajevskog Snake Eatera održat će se u klubu AG u Sarajevu, devetnaestog novembra 2012. godine.

Zbog organizacije ovog koncerta u posljednji čas, a kako bi svim posjetiteljima pružili priliku da dođu, BHxHC Booking i SMF Promotions nude ulaznice za ovaj koncert po NEVJEROVATNOJ cijeni od 5 KM! Nemojte da vas prevari cijena karte, ovo je bend koji zaslužuje mnogo, mnogo više, ali zaslužujete i Vi, kao poklon za godine vjernosti i podržavanja rada BHxHC Bookinga i SMF Promotionsa!

Jeste li spremni da odvrnete čep na Jackovoj boci i ludo se zabavite uz holandske rock’n’roll gigante Peter Pan Speedrock i Rock’n’Roll mesije Snake Eater? Vidimo se 19.11.2012. godine u klubu AG!