GLASAJTE ZA MOJ BEND SNAKE EATER! SAD!!!

Da bi pomogli SNAKE EATERU da ide dalje, glasajte i na Facebooku i na web glasanju.

1. Da bi glasali na Facebooku, idite na www.facebook.com/JagermeisterBiH i kliknite ”Like” na stranici Jagermeistera. Kada postanete fan, opalite refresh browsera i na Jagermeister BiH FB stranici potražite dugme koje kaže “Glasaj/Vote”. Kliknite na dugme. Zatim kliknite na sliku Heteroseksualaca Intelektualaca SNAKE EATERA i dali ste nam svoj glas! Ne zaboravite podijeliti glasanje sa prijateljima putem dugmeta “Share/Podijeli” i namjestiti da kutiju mogu vidjeti prijatelji! DO IT!

2. Da bi glasali preko web stranice, idite na http://www.jaegermusicnight.ba/temp/component/option,com_pollxt/Itemid,24/. Ukoliko vam se anketa ne otvori sama, već vam se otvori izbor ankete, izaberite onu koja se zove “Karma Guru VS Snake Eater”, onda kliknite na SNAKE EATER i upišite VALIDNU e-mail adresu kojoj IMATE PRISTUP.

ZAŠTO?


IAKO JE VAŠ GLAS NAMA DRAG GLAS, JAGERMEISTER BOSNA I HERCEGOVINA PRIZNAT ĆE VAŠ GLAS I UBACITI VAS U NAGRADNU IGRU TEK KAD POTVRDITE GLAS KLIKAJUĆI NA LINK POTVRDE KOJI ĆE VAM STIĆI U INBOX. DRUGIM RIJEČIMA… KADA GLASATE ZA NAS I UPIŠETE SVOJ E-MAIL (ISPRAVAN I ONAJ KOJEM IMATE PRISTUP!), IDITE U INBOX I OTVORITE MAIL KOJI STE DOBILI OD JAGERMEISTERA. KLIKNITE NA JEDINI LINK U TOM MAILU. AKO STE SVE URADILI KAKO TREBA, OTVORIT ĆE VAM SE NOVI PROZOR U BROWSERU KOJI ĆE  VAS OBAVIJESTILI DA STE USPJEŠNO GLASALI ZA SNAKE EATER!

***

Još važnije je da ovo podijelite sa svima: FACEBOOK, MYSPACE, TUMBLR, TWITTER, dijelite, dijelite, dijelite, dijelite, dijelite! Glas rock’n’rolla mora ići dalje!!!