Arnel Šarić: O budućnosti komunikacije

Dragi prijatelji,

možda ste primijetili da sam prije nekih sedam dana počeo gasiti svoje profile na društvenim mrežama, objavljene pod korisničkim imenom @buddhaletina.

Nakon što sam u kratkom roku svjedočio enormnom broju ljigavština (o nekima sam i pisao), odlučio sam sebi onemogućiti pristup platformama koje me čine nesretnim. Reaktivno ponašanje me umara i čini nervoznim. Drugi, manje bitan razlog je što je algoritam sjebao svaki vid normalne komunikacije sa ljudima.

Doživio sam i kreativni burnout jer sam posljednje dvije godine znanje stavio na uslugu ljudima i projektima u koje sam vjerovao, ali sam time osudio neke od svojih projekata na nepravedno stagniranje. Jednostavno iznova zaboravljam koliko godina imam i da nemam više snage ni vremena kao dvadesetogodišnjak (iako imam i dalje takve apetite).

Hoću da poradim na jačanju fizičkog zdravlja, gubljenju kila i povratku zdravijem načinu života. Hoću da završim knjigu, reaktiviram neke druge stvari, učinim podcaste boljim.

Želim u tom procesu biti bolji partner, otac i prijatelj.

Zato ću odsad sa javnosti(ma) komunicirati isključivo na tri načina:

  • putem svog newslettera (maksimalno jednom mjesečno, prijavite se ispod)Iako sam ugasio Facebook, Twitter i Instagram profile, ostavljam aktivnim TikTok jer je zabavan i koristan, ali neću ga (barem ne tako često) koristiti za promociju stvari kojima se bavim.

Ukoliko vam ne odgovara ništa od ovih načina komunikacije, uvijek mi možete poslati mail na jasam@onajkojikuca.com

Hvala na podršci i čuvajte svoje najdraže i sebe,

Arnel Šarić Sharan

PODIJELI
TEGOVI

PODRŽI ME NA PATREONU!

Hvala ti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mastodon